<

Адвокат Василь Нагорний прокоментував ситуацію із затриманням бійців на митниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:24 | 12.02.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Адвокат Василь Нагорний прокоментував ситуацію із затриманням на митному пункті Устилуг двох демобілізованих учасників АТО. 

“З приводу вчорашніх подій на митниці, коли затримували бійців 51 ОМБр. Дуже добре, що вчора хлопцям знайшлась підтримка, але чому її не має на судах у Володимира? Готові їхати на Франківськ, а до Луцька, Володимира не можете доїхати? Чи будете збиратись тільки, коли вже затримують? Не підтримуєте один одного, тоді так вам і треба! Сьогодні й далі телефонують хлопці про надходження повісток в Чернівецьку прокуратуру (до речі всі на суботу 20 лютого) – ЗГУРТОВУЙТЕСЬ!!!
А ще мені дуже подобається волинська влада, яка вперто не бачить, що волинян, учасників бойових дій, які одні з перших стримали окупанта вже більше року тягають у військову прокуратуру. Ой, забув, вибач мене, владо… так, так, ви не маєте права втручатись в діяльність судів та прокуратури… Це ж не вашій дитині, яка стримала наступ на Сході, не надали медичну допомогу, тут, в тилу, а тепер судять за те, що самотужки лікувався … Вони стають вашими дітьми тільки в палких промовах на урочистостях та похоронах…”, – написав Василь Нагорний на своїй сторінці у фейсбук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця