<

“Їде маршрутка, як велика собача будка”. Деталі тендеру на перевезення на маршруті “Володимир-Волинський – Свійчів”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:27 | 30.06.2015 / Володимир /
Перегляди
38
/ коментарі 4

Як зазначалося раніше, 30-те  червня “подарував” мешканцям 10-ти сіл Володимир-Волинського району “приємну” несподіванку. Не встигли із полегшенням видихнути – як на маршруті знову з’явилися “фашистські” транспортні засоби пані Марії Проскури. Із 42-х учасників тендеру, лише 11 комісія вирішила визнати цікавими, серед них – зацікавив членів обласної комісії проект саме підприємства “Автоман”. Цікаво тільки – чим?..

Згідно Постанови, право на перевезення на маршруті “Володимир-Волинський – Свійчів” отримала перевізник Марія Проскура.

Учасники тендеру не могли стримати емоцій, адже причиною проведення конкурсу – було незадоволення послугами, які надає Проскура.

Перевізник Павловський наполягав на тому, що він надає послугу перевезення значно краще, аніж Проскура. Ігор Павловський розповів, що “у Проскури автобуси ззовні у хорошому стані, а от всередині є значні проблеми: відсутність чи зіпсованість крісел. Громада незадоволена послугами, які надає перевізниця.”

Жителі села Красностав, іронізуючи, кажуть, що краще ходитимуть пішки, аніж користуватимуться послугами приватного підприємства «Автоман» перевізника Проскури. Згадують, що без казусів не минала кожна друга поїздка: жителі скаржились на відміну рейсу, або на несвоєчасне прибуття автобуса.

Розповідають, що одного разу під час руху через несправність проводки автобус загорівся. У цей час салон був майже порожній. Тільки тому ніхто не постраждав.

Жителів Красностава обурює той факт, що на рейс для десяти сіл перевізник надає лише 18-тимісний «Mercedes». У ньому мало місця для великої кількості людей. Інколи пасажири були змушені заходити в автобус задніми дверима. Також селяни згадують і таке, що під час руху у «Еталоні» витиснулося заднє скло, адже кількість людей значно перевищувала допустиму.

Подейкують, що один із водіїв автобуса (він же – чоловік Марії Проскури) може сідати за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Це спричинило аварію під мостом у місті Володимирі-Волинському. Як наслідок, пасажири отримали травми різних рівнів складності.

Здивування сільського голови села Красностава Жанни Бондарук після результатів тендеру не було меж: Марія Проскура виграла тендер із загальним балом 2. При тому, що отримала по 1-му балу за кожен автобус вищого класу приміських рейсів. Очевидці наголошують, що стан автобусів незадовільний, та й взагалі їх неможливо назвати «вищим класом».

Під час тендеру журналісти “БУГу” спілкувалися із Марією Проскурою у фойє. Вона пообіцяла прокоментувати проблеми із перевезенням пасажирів. Однак, після того, як результати оголосили, та представники районів почали дискусію,  пані Марія категорично відмовилася надавати нам будь-яку інформацію. Пообіцяла, що приїде у редакцію та усе розповість.

Помічник депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч, який теж був присутній на тендері перевізників, запросив Марію Проскуру на прийом виборців 10 липня 2015-го року. Він хоче, щоб підприємиця самостійно розповіла пасажирам про «добрий стан» та автобуси «вищого класу».  Перевізниця із переконливістю відповіла, що прибуде на цей прийом.

Голова комісії наприкінці тендеру зазначив, що повторний конкурс перевізників відбудеться у серпні 2015-го року.

Після повторно проведеного тендеру члени комісії пообіцяли особисто проїхатись рейсовими автобусом «Володимир-Волинський – Свійчів» у серпні. Заодно вони таким чином перевірять реальний стан автобуса та його комфортабельність.




коментарів: 4
  1. Цікаво, Проскуриха хоч сама зрозуміла як попала? Це ж автобуси до людського вигляду хоча б для комісії прийдеться привести – а це затратно))))))))))

  2. То душогубки, а не автобуси. Скільки вона ще нас буде мучити разом зі своїми напівп’яними родичами. Раніше регіонал Багкалєнко кришував їздили до нього цілим селом то він виштовхав нас з кабинєта. Тепера мало помінятися- то де там, знов комусь помазала. А ще ж нам депутат обіцяв коли прийде у верховну раду то наведе порядок

  3. Депутат якраз працює і намагається зробити все щоб тендер відбувся чесним. Впевнений він цього добється і пані Проскура довго їздити не буде

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця