<

Володимир Гройсман звернувся до штабу блокади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:49 | 28.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Володимир Гройсман звернувся до штабу торгової блокади Донбасу з проханням відвідати гірничо-металургійні підприємства, які страждають від цієї блокади, щоб її ініціатори пояснили свої дії.

“Публічно звертаюся до штабу блокади – прошу всіх керівників блокади відвідати по черзі всі підприємства, які ви, фактично, поставили на межу знищення. Поясніть свої дії і запропоновані альтернативи”, – сказав прем’єр на зустрічі з представниками підприємств в Києві у вівторок, – пише Корреспондент.

“Це десятки тисяч сімей, які вимагають ваших пояснень – навіщо ви це робите, хто вас мотивує, і як ви бачите далі середньострокову перспективу – на наступні вісім місяців”, – сказав Гройсман.

Глава уряду висловив думку, що “діалог матиме свої позитивні наслідки”.




один коментар
  1. “гірничо-металургійні підприємства”,- Держави Україна…чи може є у них власники? …можливо вони живуть на окупованій території та платять податки ДНР,ЛНР…..поставили на межу знищення, а скільки на території України…вже знищено підприємств….може хто знає…УКРАЇНЦІ майже 90 % підприємств за роки незалежності знищені…..хто з чинуш відповів??? …таких не знаєте…ось і сьогоднішні руйнівники…..знищувачі….надіються ,що діалог матиме свої позитивні наслідки….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок