<

Водії-протестувальники прийшли під Кабмін, вимагають Гройсмана

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:33 | 24.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Водії-протестувальники проводять мітинг з Кабміном.

Під будівлею Кабміну триває акція власників автомобілів з іноземною реєстрацією. Вони вимагають прийняти зміни в закон щодо врегулювання тимчасового ввезення. Як передає кореспондент УНІАН, в акції беруть участь близько 50 осіб.

Під Кабміном також помічені народні депутати Володимир Парасюк, Юрій Дерев’янко та Ніна Южаніна. Саме нардепи будуть спілкуватися з прем’єр-міністром, запевняють учасники мітингу.

Акція триває спокійно. Рух вулицею Грушевського відбувається в звичайному режимі. Учасники акції спробували привернути до себе увагу також тим, що всі одночасно вмикали звукові сигнали в своїх автомобілях.

Нагадаємо, раніше автомобілісти влаштували акції протесту на в’їздах до Києва. За інформацією правоохоронців, акція тривала на п’яти трасах: на Бориспільському шосе, на Броварському проспекті, Житомирській, Варшавській та Одеській трасах.

Учасники акції вимагають прийняти зміни до Митного кодексу щодо врегулювання транзиту, тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування, якими передбачено пом’якшення умов пересування на автомобілях з іноземною реєстрацією.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер