<

Військові нарахували 70 обстрілів за добу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:16 | 31.07.2016 / Новини /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

За минулу добу позиції військових обстріляли 70 разів.

Найскладнішою ситуація залишається на донецькому напрямку. Артилерія великих калібрів і міномети застосовували проти ЗСУ в Авдіївці та Пісках. Вогонь із забороненої 120-міліметрової зброї вели у Троїцькому. У Світлодарську та Майорську працював снайпер, повідомляє прес-центр штабу АТО.

За словами військових, на маріупольському напрямку стріляли по Водяному, Мар’їнці та Красногорівці. У Широкиному, Гранітному і Талаківці противник стріляв по українських опорних пунктах із мінометів, великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї.

“Близько 19:00, 30 липня, поблизу Мар’їнки ворог спробував прорвати українські позиції двома диверсійними групами на різних напрямках. Українські військові дали відсіч ворогу. Завдяки злагодженим діям особового складу противник відступив на свої початкові вогневі позиції”, – повідомляють у штабі АТО.

Вказують, що на Луганщині у районі Новоолександрівки та Кримського застосували БМП, 122-мм артилерію, міномети 120 і 82-мм калібру, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, працював снайпер.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця