<

Відомо, хто замінить Кварцяного на посту тренера ФК “Волинь”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:18 | 13.07.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Головним тренером ФК «Волинь» найближчим часом можуть призначити Ярослава Комзюка.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив лідер ультрас ФК «Волинь» Тарас Третяк, більш відомий як «Йофі Тофі».

З його слів, наразі про призначення офіційно не повідомляють, проте є висока ймовірність того, що Комзюк, який довгий час працює з нинішнім коучем червоно-білих Віталія Кварцяного замінить Віталія Володимировича на цій посаді.

В той же час, Віталій Кварцяний залишиться президентом клубу.

Ярослав Комзюк – футболіст та футзаліст, що грав на позиції захисника та півзахисника. Найбільш відомий за виступами у клубі «Волинь» у вищій лізі чемпіонату України, житомирському «Хіміку» в першій українській лізі, та лієпайському «Металургсі» у найвищому дивізіоні Латвії. Після закінчення виступів на футбольних полях — український футбольний тренер.

Наразі йому 46 років, після завершення виступів на футбольних полях Ярослав Комзюк деякий час займався бізнесом, пізніше працював тренером у луцькій ДЮСШ № 2, та головним тренером луцької аматорської команди «Вотранс-ЛСТМ»

У 2013 році колишній футболіст очолив юнацьку команду «Волині» по запрошенню Віталія Кварцяного. Пізніше працював асистентом головного тренера, паралельно грав також за аматорський ФК «Луцьк».




коментарів: 2
  1. таку обiдрану, опущену в першу лiгу та нiкому не потрiбну ‘Волинь’то вже реально все одно хто буде тренувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця