<

Вартість понад 204 млн: землі Марченко під Києвом повернули державі

23:05 | 19.05.2023 / Новини / , /
Перегляди
283
/ коментарі 2

Прокурори повернули землі на березі Дніпра з незаконної власності дружини одного з очільників забороненої партії «ОПЗЖ» Віктора Медведчука Оксани Марченко.

Прокуратура в суді відстояла право держави на земельні ділянки лісогосподарського призначення площею 9,5 га вартістю понад 204 мільйони гривень. Про це інформує ВолиньUA, посилаючись на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

Прокурори в суді довели, що частина лісової ділянки на березі Дніпра у Бориспільському районі була відведена у приватну власність всупереч вимогам законодавства.

В подальшому землю внесли до статутного фонду юридичних осіб, бенефіціаром яких є дружина екснародного депутата, позбавленого українського громадянства (вочевидь, йдеться про Марченко – ред.).

“Враховуючи порушення вимог законодавства, обласна прокуратура звернулася до суду. Господарський суд Київської області задовольнив позов про повернення у державну власність цих земель”.




коментарів: 2
  1. А чому не розслідувати як ця земля дісталась цій суці і хто до цього причетний ,ці чиновники і далі сидять в теплих кріслах ,чи розголос буде шкодити злодіям ,які зараз при владі ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця