<

Вакцину Pfizer випробували на дітях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:19 | 29.03.2021 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Результати випробування очікуються в другій половині року, і компанія сподівається вакцинувати дітей молодшого віку на початку наступного року.

Про це повідомляє Кореспондент.

Компанія Pfizer розпочала тестування вакцини проти коронавірусу на дітях у віці до 12 років. Про це повідомляє New York Times.

Першими учасниками випробування стала пара 9-річних дівчаток-близнят, які були вакциновані в Університеті Дьюка в Північній Кароліні.

“Результати випробування очікуються в другій половині року, і компанія сподівається вакцинувати дітей молодшого віку на початку наступного року”, – сказала прес-секретар фармацевтичної компанії Шерон Кастільо.

Повідомляється, що компанія Moderna також починає випробування своєї вакцини на дітях від 6 місяців до 12 років.

Минулого місяця компанія AstraZeneca розпочала тестування своєї вакцини на дітях від шести місяців і старше, а Johnson & Johnson заявила, що планує розширити випробування своєї вакцини на маленьких дітях після оцінки її ефективності у дітей старшого віку.

Раніше повідомлялося, що Міністерство охорони здоров’я України має намір найближчим часом укласти нові контракти на поставку вакцин від коронавірусу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця