<

В зоні проведення АТО 2 військових загинули, 11 поранені

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 26.03.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Загострилася ситуація в Авдіївці, Мар’їнці та Горлівці.

За минулу добу в Донбасі загинули двоє українських військових. Про це повідомив 112 Україна спікер АП з питань АТО Олександр Мотузяник.

З його слів, ще вісім військових отримали поранення внаслідок обстрілу, а троє травмувалися, підірвавшись на вибуховому пристрої.

Як повідомляють силовики, на донецькому напрямку обстріли з важкого озброєння були по всій лінії фронту. Найскладнішою ситуація залишається під Авдіївкою, де ЗСУ регулярно відкривають вогонь у відповідь. Всього на напрямку зафіксовано 31 обстріл.

Крім того, волонтери повідомляють про загибель військового під час обстрілу Мар’їнки.

Як говориться в повідомленні спільноти «Повернися живим», загинув український військовослужбовець 14 бригади, ще шестеро отримали поранення.

“Сьогоднішній бій був коротким, але прицільним. Ймовірно, працювали професійні коректувальники. З протитанкової гармати ворог влучив в один із крайніх опорників 14 бригади. Шестеро хлопців отримали поранення різної тяжкості. А в загиблого залишилася дружина і двоє дітей”, – повідомили волонтери.

У свою чергу в ДНР заявляють, що обстріляли  селище Зайцеве під Горлівкою, Ясинувату, Саханку, Спартак, Веселе і Жабичеве на північній околиці Донецька, а також околиці донецького аеропорту, Вольво-Центр і Петровський район столиці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця