<

В Україні працюватиме лише легальне таксі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:41 | 2.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

В Україні найближчим часом працюватимуть лише легальні таксі.

Тих, хто працює без ліцензії, буде видно одразу. Адже легальним таксі видаватимуть спеціальні жовті номери. А нелегалів виловлюватимуть поліцейські. Зараз їхня кількість тільки у столиці зросла на 50 відсотків, – передає Канал 24.

За словами заступника міністра інфраструктури Юрія Лавренюка, така тенденція склалась через війну на Сході – багато переселенців почали “таксувати”.

У Міністерстві кажуть, що жовті номери на легальних таксі з’являться вже цього року. А ще обіцяють – новація не вплине на ціну послуги.

“Проблема буде лише в тому, щоб поставити на облік номера жовтого кольору, на яких зараз працюють офіційні перевізники. Головний сервісний центр МВС просто здешевить це до собівартості, це буде близько 100-150 гривень. Підприємець витратить один раз , щоб поставити собі ці номера, суттєво не постраждає його бюджет,”– переконаний Юрій Лавренюк.




один коментар
  1. Може кого доля занесе в Нововолинськ і настане необхідність скористатися службою таксі, то хочу гостей та і місцевих мешканців попередити про ОБАЧНІСТЬ з цим бажанням, оскільки для себе відкрив велику новину: таксі на ранок ( на 6:00) замовити НЕМОЖЛИВО!!!!! В доволі невеликому містечку діє аж п’ять служб таксі ( згідно сайту https://taxi.uz.ua/poshuk-taksi-v-ukraini/taksi-u-volinskij-oblasti/taksi-u-novovolinsku/). 18 березня 2017 року між 20:00 та 21:00 поспілкувався зі всіма, окрім таксі3-не відповідали). Відповідь була одна- пани водії так рано не виїздять!!!! Єдину надію дала в недуже привітному тоні служба 1 – дзвоніть о шостій ранку. Але бажання дзвонити о шостій ранку в таксі з надією, що може вони і дадуть машину- величезний РИЗИК лишитись без таксі, отримавши відмову і, відповідно, запізнитися на рейсовий автобус до Львова. З повагою, Анатолій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця