<

В українки, що перебуває в Італії виявили коронавірус Covid-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:09 | 27.02.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Перший випадок зараження коронавірусом зафіксовано у 26-річної українки в Італії.

Про це повідомляє УП, посилаючись на слова мера регіону Монтано-Антілія Лучано Трівеллі, та іноземні ЗМІ.

“Кілька днів тому дівчина прибула в місто Абатемарко. Протягом декількох днів вона відчувала слабкість, саме тому дівчина в супроводі своїх батьків вчора ввечері вирушила в лікарню. Зараз вона знаходиться в ізольованій палаті під наглядом лікарів”, – повідомив мер регіону Монтано-Антілія Лучано Трівеллі.

Згодом МЗС України підтвердили інформацію про виявлення нового коронавірусу у 26-річної українки, яка працює в Італії. Про це сказав директор Департаменту консульської служби Сергій Погорельцев у коментарі Укрінформу.

“У Неаполі підтверджено два випадки зараження коронавірусом, один з них – у 26-річної українки, яка працює на півночі в Кремони і їздила на південь провідати батьків у Чіленто/Салерно. Позитивний результат на коронавірус має бути остаточно підтверджений клінікою “Спаланцані” в Римі”, – сказав Погорельцев.

Директор департаменту поінформував, що хвора українка перебуває в інфекційному відділені лікарні «Котуньо» в Неаполі, її стан некритичний. Родичів, яких вона провідувала, помістили на карантин.

Крім того, в Естонії зафіксували перший випадок зараження новим типом коронавірусу у громадянина Ірану, який прибув автобусом з Риги, повідомляє Європейська правда з посиланням на ERR.

Загалом, станом на ранок 27-го грудня від ускладнень, спричинених китайським коронавірусом COVID-19, у всьому світі померли 2801 людей. Завершили лікування та були виписані із лікарень 32 872 особи.

Про це стало відомо із карти поширення коронавірусу від Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса, – передає УП.

У всьому світі число хворих становить 81 164. Напередодні їх кількість складала 80 994.

За добу кількість інфікованих в Італії збільшилась на 132 особи, двоє із яких померли. У Китаї за цей же час зафіксували 388 нових хворих та 52 смертей. Видужали 2386 осіби. Південна Корея за добу нарахувала 284 випадки зараження. Двоє корейців померли. 

Офіційний Іран заявляє про 44 нових випадки зараження та 3 летальних випадки. Також 10 хворих виявили в Німеччині. 

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця