<

В СІЗО у Кропивницькому ввели особливий режим через бунт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:41 | 18.12.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У Кропивницькому слідчому ізоляторі ввели особливий режим через бунт, що трапився там 16-го грудня.  

Про це повідомляють Державна кримінально-виконавча служба.

“У зв’язку із надзвичайними подіями, які мали місце 16 грудня 2019 року в державній установі “Кропивницький слідчий ізолятор”… прийнято рішення про введення особливого режиму в даній установі”.

“Особливий режим передбачає посилення охорони, нагляду за особами, взятими під варту, припинення всіх заходів, що проводяться з цими особами, а також надання побачень та прийняття посилок і передач, здійснення інших режимних заходів”, – йдеться у повідомленні кримінально-виконавчої служби.

Прокуратура Кіровоградської області повідомила, що зареєструвала кримінальне провадження за фактом насильства щодо працівника ізолятора, яке було вчинене 16 грудня.  

За версією слідства один із ув’язнених наніс тілесні ушкодження штатному психологу та погрожував їй і її родині фізичною розправою. Також він відмовився слідувати до ізолятора тимчасового тримання обласного управління Нацполіції, брати участь у слідчих діях та давати письмові пояснення щодо цього інциденту, підбурюючи інших взятих під варту на злісну непокору та масові заворушення.

В результаті цього були вибиті оглядові вічка дверей камер, розбиті вікна та пошкоджені камери відео нагляду.

“Наразі ситуація в СІЗО повністю контрольована”, – зазначають у прокуратурі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер