<

В Шахтах РФ під завалами знайшли тіло останньої п’ятої жертви

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:55 | 16.01.2019 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Під завалами будинку в місті Шахти Ростовської області рятувальники знайшли тіло 23-річної дівчини. Вчора 15 січня під уламками знайшли її батьків.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомили російські ЗМІ.

Таким чином рятувальники знайшли всіх зниклих без вести людей, пошукова операція на цьому завершена. Відомо, що під час вибуху сім’я перебувала в квартирі на восьмому поверсі, їх шукали кілька діб.

16 січня в місті оголошено днем жалоби. в результаті вибуху газу загинули п’ять осіб.

Нагадаємо, в результаті вибуху побутового газу в дев’ятиповерховому будинку в Шахтах, який стався 14 січня, були зруйновані чотири квартири на дев’ятому та восьмому поверхах. З-під завалів дістали сімох осіб, включаючи дитину.

Нагадаємо, вранці 14 січня в одному з під’їздів житлового будинку в місті Шахти, Ростовської області РФ стався вибух. Внаслідок якого обвалилися перекриття між 8 і 9 поверхами, на 7 поверсі пішли тріщини, пошкоджено 4 квартири.
Спочатку оголосили про двох загиблих(жінка і дитина). 16 січня знайшли тіло 23-річної дівчини, вчора 15 січня під уламками знайшли її батьків.

Загалом від вибуху загинули п’ятеро людей. Пошуково-рятувальну операцію завершено.

Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за фактом вибуху в житловому будинку. Губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що сім’я загиблої жінки отримає 1 мільйон рублів, всім постраждалим нададуть фінансову допомогу.

За словами очевидців події, вибух був дуже сильним:  з отворів вирвало склопакети, від фрагментів балконів постраждало кілька автомобілів, що стояли біля будинку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця