<

В РНБО розповіли про план ліквідації «Укроборонпрому»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:25 | 28.04.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос вважає, що держконцерн “Укроборонпром” потрібно ліквідувати і створити замість нього новий державний орган.

Про це він розповів в ефірі “5 каналу”, розповідає ТСН.

За словами Кривоноса, замість держконцерну  “Укроборонпром” буде створений окремий державний орган з розширеними повноваженнями, якому будуть підпорядковані підприємства-учасники концерн.

“Нещодавно відбулося засідання круглого столу під головуванням Секретаря РНБО України Турчинова за участю народних депутатів і фахівців оборонного сектору, під час якого було обговорено законопроект, що передбачає позбавлення “Укроборонпрому” невластивих йому функцій державного управління” – розповів він.

Кривонос додав, що натомість буде створено окремий державний орган з розширеними повноваженнями, якому будуть підпорядковані підприємства-учасники концерну.

“Відповідно до нового законопроекту буде ліквідовано дуже велику кількість існуючих фірм-«прокладок”, – підкреслив заступник Секретаря РНБО України.

Зазначимо, що у Верховній Раді зареєстрували законопроект  №10248, який передбачає ліквідацію скандального підприємства ДК “Укроборонпром”.




коментарів: 2
  1. Це добре, звичайно – ліквідація “Укроборонпрому”. Але, як на мене, новостворений орган буде ще більшою чорною дірою для крадіжок оборонного бюджету.

  2. Ліквідація Укроборонпрому це спроба замести сліди корупції в оборонній галузі під час війни режимом порошенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця