<

В Любомлі збудують сучасний спортивний комплекс за 5 мільйонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:33 | 21.03.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

20 березня, у Любомлі відбулося підписання тристоронньої угоди про будівництво спортивного комплексу між Любомльською міською радою, Фондом Ігоря Палиці “Тільки разом” та генпідрядником.

Загальна вартість проекту — 5 млн грн. Він реалізовуватиметься на умовах співфінансування: 4 млн грн – кошти Фонду та 1 млн грн виділять з місцевих бюджетів, –  повідомляється  у прес-службі Фонду.

Згідно проекту, основну частину об’єкта становитиме поле для міні футболу розміром 42х62 метри. Також передбачено бігові доріжки з сучасним поліуретановим покриттям,  універсальний майданчик, на якому можна буде грати у волейбол, баскетбол, бадмінтон та сектор з тренажерами.

Зазначимо, що засновник Фонду Ігор Палиця підтримує розвиток спорту на Волині та працює над розбудовою спортивної інфраструктури області. Зокрема в чотирьох районних центрах Волинської області, а саме Любешові, Маневичах, Камінь-Каширському та Ківерцях, збудовано ігрові  спортивні комплекси під відкритим небом. До складу таких комплексів входять баскетбольний, волейбольний та міні-футбольний майданчики зі штучним покриттям. Крім цього, у Камінь-Каширському та Маневичах на нових спортивних комплексах облаштували легкоатлетичні доріжки, а на любешівському стадіоні «Колос» проведено ремонтні роботи легкоатлетичного покриття. Також у 2015 року в селищах Олика, Цумань та Любешів були збудовані спортивні майданчики для занять в стилі Street workout. Півтора роки тому в Нововолинську був зведений сучасний спортивний комплекс з біговими легкоатлетичними доріжками, футбольним полем зі штучним покриттям та баскетбольним майданчиком. Торік, на міському стадіоні «Колос», у Камінь-Каширському реконструювали футбольне поле, а у селі Володимирівка  Володимир-Волинського району облаштували сучасне покриття зі штучною травою для гри в футбол.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця