<

В Любомльському районі перекинулася маршрутка «Лісова Пісня–Нововолинськ»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:18 | 22.12.2018 / Любомль, Новини / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

В п’ятницю, 21 грудня, на автодорозі поблизу села Чмикос, Любомльського району мікроавтобус «Mercedes-Benz Sprinter 313», сполученням «Лісова Пісня–Нововолинськ» з’їхав у кювет і перекинувся. Внаслідок ДТП одинадцять пасажирів отримали тілесні ушкодження, п’ятьох із них госпіталізували.

Автопригода трапилася по обіді. За кермом автомобіля перебував 49-річний житель Шацького району. Виконуючи маневр обгону, водій з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся, повідомляє поліція Волині.

Відомо, що в маршрутці було 18 пасажирів, внаслідок автопригоди травмувалося одинадцять, п’ятьох із них госпіталізували.

«Любомльські рятувальники деблокували із салону чоловіка, який через отримані травми не міг сам пересуватися. За допомогою гідроінструмента співробітники ДСНС демонтували металеві конструкції транспортного засобу, дісталися до потерпілого, переклали його на ноші та передали медикам», – йдеться у повідомленні ДСНС Волині.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події. Досудове розслідування триває.

Поліція Волині закликає водіїв бути уважними та обережними на дорогах, неухильно дотримуватися вимог правил дорожнього руху.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця