<

Усик за очками переміг Джошуа та став чемпіоном світу у суперважкій вазі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:24 | 26.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
584
/ коментарі 4

Олександр Усик одноголосним рішенням суддів переміг британця Ентоні Джошуа та став новим чемпіоном світу у суперважкій вазі.

Поєдинок боксерів відбувся у Лондоні на стадіоні «Тоттенхем».

Відзначимо, що у цьому бою британець Джошуа захищав титули чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBF, IBO у суперважкій вазі. Обидва боксери є переможцями Олімпійських ігор. Для Усика це був лише третій бій у суперважкій вазі.

Боксери обережно розпочали поєдинок, особливо не ризикуючи, але Олександр Усик викидав більше влучних ударів. З третього раунду український боксер пішов в атаку, викидаючи більше ударів, ніж у попередніх раундах.

Активніший бокс розпочався у п‘ятому раунді, коли в розмін включилися обидва боксери. Шостий раунд був за британцем, який був активнішим наприкінці раунду, намагаючись знайти нокаутуючий удар.

А у сьомому раунді Олександр Усик «потряс» Джошуа, який підкосився від його удару з лівої. У чемпіонських раундах було помітно, що в Джошуа закривалося праве око, а на обличчі в Усика була кров.

Дванадцятий раунд пройшов у розмінах на дистанції, жоден з боксерів не показував, що має проблеми з «фізухою». А останні секунди пройшли під домінуванням українця, який ледь «не поклав» Джошуа, влучаючи кожен раз.

Але в підсумку долю поєдинку мали вирішити судді. Усі вони віддали перемогу Олександру Усику.

Усик став новим чемпіоном світу в суперважкій вазі. У нього в руках всі чемпіонські пояси, крім WBC, яким володіє Тайсон Ф’юрі.

Усик – Джошуа: підсумки бою

  • Усик став чемпіоном світу в другій ваговій категорії – раніше українець був абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі.
  • Пояси чемпіона світу в суперважкій вазі повернулися в Україну вперше з 2015 року, коли Володимир Кличко програв Тайсону Ф’юрі.
  • Усик провів свій 19-й поєдинок на профі-рингу і здобув 19-ту перемогу.
  • Для Джошуа це був 26-й бій, він зазнав другої поразки.
  • Повідомлялося, що в контракті на цей бій був прописаний реванш на випадок перемоги Усика.




коментарів: 4
    • За себе відповідай, а не за всю Україну. Скакати з українським прапором це ще не означає бути українцем . Я таких не вітаю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця