<

Кабмін подав скаргу до суду, щодо поновлення Насірова на посаді голови ДФС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:12 | 9.01.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

8 січня Кабінет міністрів подав апеляційну скаргу до Шостого апеляційного адміністративного суду.

Про це повідомляє Радіо Свобода, посилаючись на «Українські новини».

За словами представника прес-служби суду, якого цитує агенція, апеляційна скарга надійшла до суду напередодні, тобто 8 січня.

Дата суду і ім’я судді ще невідомі.

31 січня 2018 року Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова з посади голови ДФС. 15 лютого Насіров попросив Окружний адміністративний суд Києва поновити його на посаді голови Державної фіскальної служби.

11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова. Представник уряду в парламенті Вадим Денисенко тоді ж заявив, що Кабінет міністрів подасть апеляцію на рішення суду.

За даними слідства, Насіров причетний до так званої «газової схеми Онищенка» і впродовж 2015 року ухвалив низку «безпідставних і незаконних рішень» про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму понад мільярд гривень.

Слідство вважає, що такими рішеннями державі завдано збитків на суму майже 2 мільярди гривень. Захист Насірова і він сам ці звинувачення заперечують.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер