<

Українським біженцям у Європі скасували безкоштовний проїзд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:01 | 26.05.2022 / Новини / , , /
Перегляди
320
/ коментарі 4

У Німеччині, Польщі, Болгарії, Швейцарії та Чехії скасовують безкоштовний проїзд у транспорті для українських біженців.

Це відбудеться з 1-го червня, пише Кореспондент.

Водночас для українців діятиме пільговий проїзд. У Німеччині вводять проїзний на всі види міського транспорту і регіональних поїздах за 9 євро. У Чехії абонемент на всі види громадського транспорту коштуватиме близько 7 євро.

Польща вже повідомила про скасування безкоштовного проїзду в громадському транспорті Варшави. Щодо регіональних поїздів і міжнародного залізничного сполучення Польща обіцяє надати додаткове роз’яснення.

Крім того, правила проїзду для українців з 1-го червня також можуть змінитися в тих країнах, які наразі не заявляли про такі плани. За актуальною інформацією можна стежити на спеціальному сайті ЄС для біженців.




коментарів: 4
  1. Поляки хай передивляться,де нема бойових дій повиганяти всіх ,і ніякої допомоги! Є ще наглота,яка позорить українців!

  2. Їздити треба, бо селять біженців за межами міст, в глухих села, де немає держустанов, лікарів, магазинів, роботи і тоді треба добиратись. З місячним проїзним буде легше. Не заздріть – хліб біженця гіркий… І така допомога у вигляді пільгового проїзду дуже слушна.

  3. Треба ще відповідним службам виясняти звідки той “нещасний” біженець-переселенець. І якщо з прикордонних західних районів то не пільги а підсрачника доброго заслуговує, депортації та штрафу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця