<

Українські військові закінчили тренування на танках Challenger 2 у Британії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:42 | 27.03.2023 / Новини / , , /
Перегляди
105
/ Коментарі відсутні

Українські військовослужбовці завершили навчання на танках Challenger 2 у Великій Британії. Екіпажі та танки прибудуть в Україну вчасно для весняного контрнаступу.

Про це повідомляє NV з посиланням на The Guardian.

У Міноборони Великобританії повідомили, що екіпажі пройшли навчальні інструкції, як командувати, водити та працювати злагоджено на танках Challenger 2, а також ефективно ідентифікувати цілі та вражати їх.

“Надихає спостерігати за рішучістю українських солдатів, які завершили навчання на танках Challenger 2 на британській землі. Ми продовжуватимемо підтримувати їх і робити все можливе, щоб підтримувати Україну стільки, скільки потрібно”, – сказав міністр оборони Великобританії Бен Уоллес.

Своєю чергою лейтенант Джон Стоун, який керував навчальною місією, заявив, що команда центру бойових маневрів була вражена продемонстрованим рівнем компетентності українських військових.

“Для команди центру бойових маневрів було честю провести це навчання для наших українських партнерів… і ми не сумніваємося, що наші друзі будуть використовувати танки Challenger 2 найефективніше у майбутніх боях, коли вони боротимуться за свою батьківщину” – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця