<

Українська ПВО збила над Києвом ракету Росії – виникла пожежа, троє киян отримали поранення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:14 | 25.02.2022 / Новини / , , /
Перегляди
409
/ Коментарі відсутні

Українська ПВО збила в небі над столицею України літальний апарат Росії. Троє мешканці Києва отримали поранення.

Про обстріл близько 04:21 повідомив Антон Геращенко. Про це він написав у телеграм Pravda Gerashchenko. Геращенко заявив, що чув 2 потужні вибухи. За його словами, Київ обстріляли крилатими або балістичними ракетами. Вибухи чути, зокрема, на території Відрадного.

“Щойно продовжилися удари по Києву крилатими або балістичними ракетами. Я чув два потужні вибухи щойно”,– заявив Геращенко.

Де чути вибухи

В українській столиці пролунала низка вибухів, – повідомив 24 канал.

  • Поблизу Жулян – 2.
  • На Троєщині – 6. З них 2 – з інтервалом у декілька секунд.
  • У житловому масиві Осокорки – 3.
  • На території Позняків.
  • На території Відрадного.

Відповідні фото і відео почали викладати у мережу очевидці. На них видно великий удар і займання в небі над лівим берегом Києва. Уламки впали на житлові квартали у Дарницькому районі.

“Бойовий літак облетів широким півколом лівобережжя, потім певне перелетів Дніпро, і враження, що десь над Голосієвим або й далі, випустив теплові ракети – небо було яскраво підсвічене. А вже потім два доволі потужних вибухи”, – пишуть у соціальних мережах.

За оперативною інформацією, ворожий літальний апарат був збитий силами Українського ППО та впав у Дарницькому районі біля будинку за адресою – вул. Кошиця 7а, написав Антон Геращенко.

Троє мешканці Києва отримали поранення під час падіння уламків збитої російської ракети у Дарницькому районі. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, – інформує ТСН.

За його інформацією, один киянин перебуває у важкому стані.

«Швидкі везуть людей у лікарні. На місці працюють всі аварійно-рятувальні служби. Будинок палає, є загроза руйнування», – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця