<

Українці пограбували обмінний пункт в Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:35 | 23.07.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 2

На заході Польщі двоє громадян України – 41 і 43 років – скоїли розбійний напад на цілодобовий пункт обміну валют і викрали значну суму грошей.

 Незабаром їх затримали за спроби потрапити в Україну, повідомляється на сайті польської поліції в понеділок, 23 липня, – пише Корреспондент.

Пограбування сталося в ніч на 16 липня в місті Жари Любуського воєводства. Українці під час нападу застосували важкі молоти і завдали десятки ударів по склу, яке відокремлює касира від клієнтів. Коли утворилася достатнього розміру діра, чоловіки змогли проникнути всередину обмінника і забрати гроші. При цьому сума вкрадених коштів не повідомляється.

Поліція відразу ж почала розслідування і встановила осіб, які можуть бути причетні до пограбування. Затримали підозрюваних у Долгобичуві вночі за спроби перетнути польсько-український кордон у вівторок, 17 липня.

Суд обрав запобіжний захід українцям у вигляді арешту терміном на три місяці. Їх звинувачують у розбої. Чоловікам загрожує від трьох до дванадцяти років позбавлення волі.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця