<

У зону АТО волинські лісівники передали відремонтований автомобіль швидкої допомоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:44 | 7.08.2016 / Новини /
Перегляди
34
/ Коментарі відсутні

У зону АТО волинські лісівники передали відремонтований автомобіль. Цього разу – швидкої допомоги.  

Як розповідає водій Сергій, автомобіль – іноземного  виробництва, тож зрозуміло, чому у питаннях придбання запчастин та ремонту він дороговартісний.

– Зверталися до багатьох, але ніхто не погоджувався братися за роботу, мовляв, потрібні великі кошти… Приємно, що вкотре назустріч нам пішли волинські лісівники. Завдяки розумінню і підтримці керівництва Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства в особі начальника Олександра Кватирка, одразу було профінансовано всі необхідні ремонтні роботи: заміну паливного насоса, придбання запасних шин та інше. Загалом – на суму понад тридцять тисяч гривень, – розповідає Сергій.

Добрим словом чоловік також згадує підприємців Костянтина Вакуленка, Івана Кальчука, автомеханіка Андрія Киричука за те, що погодилися відремонтувати машину.

Захисникам 46-го добровольчого батальйону спеціального призначення Збройних Сил України «Донбас», які перебувають на передовій у зоні АТО, автомобіль слугуватиме великою підмогою.

– Адже укомплектований він усім, що є необхідним згідно зі спецпризначенням:  медичними ношами, кисневим балоном, двома акумуляторами, кондиціонером, – продовжує Сергій та додає, що цей автомобіль тривалий час служив хлопцям. Але коли в машину втрапив снаряд, то її змушені були везти на Волинь – з надією, що небайдужі люди допоможуть відремонтувати…

Так і сталося. Відремонтована і нині повністю готова до військової служби швидка допомога вчора ввечері вже вирушила у далеку і нелегку дорогу. Лісівники заправили автівку пальним, завантажили консервною продукцією – соками, маринованими грибами та овочами.

– Робимо і надалі робитимемо все можливе, аби хоча б на крок наблизити довгоочікувану перемогу. Забезпечувати необхідним земляків на передовій лінії оборони – наш обов’язок, – зазначив заступник начальника Волинського ОУЛМГ Олександр Рибчинський. 

На підтвердження сказаного зазначимо: незабаром лісівники профінансують ремонт позашляховика Nissan, якого колектив управління передав бійцям цього ж батальйону минулого року.

b5013eb5-828b-4883-8fbe-469be7200c21
2dfa864d-571d-4ddb-a46d-530ed4dcfe3d




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця