<

У зоні АТО загинуло двоє військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:44 | 12.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Донбасі за минулу добу позиції українських військових обстріляли 75 разів, унаслідок чого загинуло двоє військовослужбовців.

Повідомляється, що військові загинули на маріупольському напрямку внаслідок бойового зіткнення з ворожою ДРГ, повідомляє штаб АТО.

“Ситуація в районі проведення АТО залишається неспокійною, але контрольованою ЗС України. За минулу добу російсько-терористичні війська 75 разів обстріляли позиції українських захисників”, – йдеться в повідомленні.

На маріупольському напрямку під вогнем артилерійських систем великого калібру опинилися позиції неподалік Миколаївки, а під мінометним вогнем Славне, Гнутове, Павлопіль та Березове.
Зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем ворог бив по захисникам Широкиного, Водяного, Талаківці. і Красногорівки. А по Мар’їнці з озброєння БМП і танка.

Зазначається, що на донецькому напрямку під мінометним вогнем сепаратистів опинилися укріплення сил АТО поруч шахти Бутівка, Луганського і Невельського. По позиціях в районі Авдіївки ворог вів вогонь з кулеметів, гранатометів, мінометів, а потім до обстрілів долучився танк.

На Луганщині під вогнем мінометів опинилися позиції поруч Катеринівки, Богуславського, Новоолексіївки, Попасної, а стрілецької зброї та кулеметів – Валуйське.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця