<

У волинському селі відмовляються давати землі бійцям АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:26 | 11.05.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У волинському селі відмовляються давати землі бійцям АТО, посилаючись на неправильну інвентаризацію. Про це стало відомо 11 травня під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією Волинської обласної ради.

Ружинська сільська рада не хоче віддавати землі атовцям, стверджуючи, що на цій території – підземні сховища, приміщення та 70-ти річні сосни, – повідомляє VIP

Ружинська сільська голова Галина Дишлюк стверджує, що раніше землі колишнього військового містечка, що розташоване на території району, відносили до земель промисловості, проте, переглянувши документи, виявили, що ця земельна ділянка площею в 28 гектарів позначена, як рілля.

Начальник районного відділу Держгеокадастру Олександр Власюк запропонував ці землі передати воїнам АТО під ведення особистого сільського господарства.

Сільська рада просить не допустити «розбазарювання» земель та безоплатного передання її будь-кому у власність, адже її не правильно інвентаризували.

Біля військової частини запланований кар’єр для власних потреб села. І, за словами Дишлюк, щоб поповнити бюджет сільради це не вихід роздати вісімнадцять гектарів. Жінка просить віддати землі під промисловість, а також провести повторну інвентаризацію.

Комісія порекомендувала провести інвентаризацію на території села.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця