<

У Волинській області немає опалення у восьми школах різних районів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:07 | 19.10.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Волинській області працює 857 із 867 котелень. Досі немає опалення «з різних притичин» у восьми школах різних районів.

Про це повідомили 19 жовтня під час оперативної наради в облдержадміністрації, – пише Волинське Агентство Розслідувань.

Наразі в області ще не розпочали роботу 10 котелень. Котельні досі не подають тепла «з різних причин». Не отримують на сьогодні опалення 8 шкіл у Володимир-Волинському, Ковельському, Рожищенському та Луцькому районах. Проте три школи мають підключити вже сьогодні.

Щодо причин, чому школи і досі не отримують тепла, то у декількох і досі триває модернізація котелень, а інші не підключені у зв’язку з планом «Волиньгазу».

У Луцьку теж опалюють не всі будинки ‒ частина людей відмовляється від підключення через встановлення у будинках лічильників, деякі будинки не опалюють внаслідок аварійних ситуацій на тепломережах. Ці будинки намагаються «перерозподілити» на інші котельні, поки йдуть ремонтні роботи, проте їх мають завершити до кінця сьогоднішнього дня.

Щодо соціальних закладів та закладів охорони здоров’я, то вони підключені до подачі тепла на 100%. Усі котельні мають запрацювати до кінця тижня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа