<

У Волинській області очікується дощ і мокрий сніг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:43 | 12.05.2020 / Новини / , , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

12-го травня у Волинській області очікуються опади у вигляді дощу і мокрого снігу.

Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко у фейсбук, – передає Апостроф.

За прогнозом синоптика, опади у вигляді дощу і мокрого снігу можливі також у Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій і Рівненській областях. У Карпатах очікується сильний сніг і заметіль.

“Варто додати, що Польща, Білорусь, країни Балтики, Німеччина, які опиняться в зоні фронту вже найближчої ночі, можуть першими сильно здивуватися зимовій картинці за вікном. Якщо, звичайно, не прочитають заздалегідь прогноз погоди”, – написала вона в соцмережі.

Крім того, несприятливу погоду посилять штормові пориви північно-західного вітру.

У північних і центральних регіонах країни очікуються дощі та грози. 

“Холодне повітря, просуваючись вглиб, все ж нагріватиметься і тому тут сніг малоймовірний”, – зауважила Наталія Діденко.

У більшості областей 12 травня передбачається + 17 … + 21 градусів, на Сході і Півдні – до +22 … + 25 градусів. Відчутний перепад температур очікується в західних областях України – після сьогоднішніх + 26 … + 28 градусів до + 13 … + 17 градусів.

У Києві 12 травня пройдуть дощі, посилиться північний вітер, можливі грози. Температура повітря знизиться до +19 … + 20 градусів, а в середу похолодає до +13 … +14 градусів.

“Хоча зима вистрибує зі штанів з якимось там сніжним реваншем, травень це травень. Натикає старій зимі дулі і скоро знову поверне нам пахнучий бузок і каштани. Але за прогнозом стежте уважно, тому що фронт спробує не тільки ускладнити погоду, але і наше самопочуття”, – нагадала синоптик.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця