<

У Володимирі-Волинському розрили дорогу і зупинили ремонт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 28.09.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Вулиця Митіна майже на околиці Володимира, відразу за залізничним переїздом, що навпроти колишнього винозаводу. 

Про це пише газета Місто Вечірнє.

У липні цього року на вулиці планувалися ремонтні роботи, у зв’язку з чим вирили ями і позсували на узбіччя землю. В негоду ці «бордюри» перетворюються на місиво. Але на цьому діло завмерло. Про обіцяний ремонт ніхто мови вже не веде.

Жителі вулиці неодноразово зверталися до міської ради і отримували відповідь про те, що не вистачає коштів.
-Тоді ми не розуміємо, навіщо розрили вулицю, якщо не збираються її ремонтувати? – в один голос запитують Ірина та Георгій Озіюки. – Була хороша вулиця. Ми самі її ремонтували, а тепер з неї зробили чорт знає що.

Документ з виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, датований 12.09.2017 року і підписаний міським головою, вартий того, аби його процитувати: «Ваше звернення до народного депутата України Гузя І.В. по питанню капітального ремонту вул. Митіна розглянуте у виконавчому комітеті. Згідно з рішенням Волинської обласної ради капітальний ремонт вулиці Митіна заплановано провести в поточному році на умовах співфінансування з обласного та міського бюджетів у розмірі 50х50%.

У відповідності до розробленої проектно-кошторисної документації вартість такого ремонту складає 1 мільйон 262 тисячі 134 гривні. В той же час вищезгаданим рішенням на виконання робіт передбачено лише 100 тисяч. Профінансувати виконання в повному обсязі за рахунок міського бюджету також немає можливості у зв’язку з необхідністю оплати вже виконаних робіт».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер