<

У Вінниці чоловік познущався над 7-річною дівчинкою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:12 | 10.07.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

8 липня близько 15.20  в одному з мікрорайонів Вінниці поруч з гаражними приміщеннями 59-річний чоловік напав на дівчинку, затягнув у кущі та вчинив розпутні дії.

Зловмисник демонстрував дитині статеві органи та рукою вчинив насильницькі дії сексуального характеру, – інформують у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Дитина гралася разом з 9-річною сестричкою. Старша дівчинка втекла та  розповіла батькам про те, що сталося.  Потерпілу дівчинку доставлено до лікарні.

Поліцейські затримали підозрюваного. Ним виявився 59-річний місцевий житель. Його затримано в процесуальному порядку. Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Готуються матеріали для оголошення йому  про підозру. Слідство клопотатиме в суді про взяття його під варту.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.152 КК України (зґвалтування малолітньої особи). Такий злочин карається ув’язненням  на строк від 8 до 15 років.  

В рамках розслідування проведені першочергові слідчі дії, зібрані речові докази, планується призначення ряду експертиз, в тому числі, психолого-психіатричної експертизи, яка визначить психічний стан підозрюваної особи. 




коментарів: 2
  1. Чого такі мудаки не можуть бути застреленими при спробі втечі?нахера таку шваль кормити за наш рахунок?

  2. Чікнути яя і в поле випустити, порахувати до трьох поки буде бігти і пристрілити як скажену собаку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця