<

У вересні в Україні запрацює 8 місій ЄС щодо безвізового режиму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 2.09.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Речниця МЗС України Мар’яна Беца повідомила, що у вересні в Україні буде працювати 8 місій ЄС щодо підготовки України до впровадження безвізового режиму з ЄС. Про це повідомляє УНН

“З 31 серпня в нашій державі уже працює місія з питань безпеки кордонів. З першого вересня — місія з питань боротьби з корупцією. І з другого вересня — місія з питань безпеки документів. Всього в Україні працюватимуть 8 груп експертів”, — поінформувала М.Беца.

Інші місії запрацюють наступного тижня:
— 7 вересня запрацює місія з питань боротьби з організованою злочинністю;
— З 21-25 вересня запрацює три групи експертів з прав людини, боротьби з торгівлею людьми і місія з питань міграції й притулку;
— Місія з питань протидії легалізації незаконноотриманих коштів запрацює 28 вересня.

Експерти ЄС, повідомила М.Беца, проведуть зустрічі з представниками центральних органів виконавчої влади і представниками органів громадянського суспільства в Києві і регіонах.
“Експерти матимуть можливість комплексно оцінити стан готовності нашої держави до запровадження безвізового режиму поїздок українських громадян до Європейського Союзу”, — сказала М.Беца.

ЄС за результатами роботи місії створить доповідь щодо підготовки України до реалізації другого етапу плану дій щодо запровадження в Україні безвізового режиму з ЄС.
М.Беца надіється що безвізовий режим України з ЄС стане можливим у 2016 році.​




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця