<

У США зафіксували перший випадок смерті від вейпу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:57 | 26.08.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Перший випадок смерті в результаті захворювання, викликаного курінням електронної сигарети, зафіксований у штаті Іллінойс в США.

За інформацією департаменту охорони здоров’я штату, впродовж останнього тижня в Іллінойсі подвоїлася кількість госпіталізованих людей, у яких виявлено проблеми з диханням внаслідок куріння електронних сигарет. Загалом це 22 людини у віці від 17 до 38 років, – пише 24 канал.

У повідомленні департаменту не уточнюється, чи став цей випадок справді першим у США, але ЗМІ цього не виключають.

У понеділок американський Центр профілактики та контролю захворювань (CDC) повідомив, що у Сполучених Штатах ведеться детальне розслідування випадків легеневих захворювань, пов’язаних з курінням електронних сигаретю

У заяві зазначається, що спалах захворювань торкнувася, в основному, юнаків та молодих людей. Фахівці CDC вивчають проблему з департаментами охорони здоров’я штатів Вісконсин, Іллінойс, Каліфорнія, Індіана і Міннесота. Також низка штатів звернулася до відомства з приводу можливих, але ще не підтверджених випадків захворювань, пов’язаних з вейпінгом.

Загалом у США з 28 червня по 15 серпня було зафіксовано 94 випадки легеневих захворювань серед молодих споживачів електронних сигарет, причому 30 з них у Вісконсині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця