<

У США почалися президентські вибори

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:40 | 3.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

3-го листопада у Сполучених Штатах Америки відкрилися виборчі дільниці і розпочалися президентські вибори. Там обирають членів Конгресу (усіх 435 членів Палати представників та 35 зі 100 членів Сенату).

Як повідомляє CNN, американці також обирають членів Конгресу (усіх 435 членів Палати представників та 35 зі 100 членів Сенату). Також в окремих штатах відбуваються місцеві вибори, – передає УНІАН.

Понад 100 млн американців достроково вже проголосували на виборах в США перед днем виборів, відповідно до результатів дослідження від телеканалу CNN, компаній Edison Research і Catalist. Їхні голоси представляють більшяк 47% від зареєстрованих виборців по всій країні.

Вже у 21 штаті і спеціальному окрузі Колумбія більше половини виборців проголосували.

У різних штатах дільниці закриються у різний час за місцевим часом – від 19:00 на східному узбережжі США до 1:00 ночі у штаті Аляска. Також дільниці закриються у різний час у ключових штатах – Джорджії, Північній Кароліні, Огайо, Флориді, Пенсильванії, Аризовні, Мічигані, Міннесоті, Техасі, Вісконсіні, Айові та Неваді.

Вибори проходять в умовах дотримання карантинних вимог у зв’язку з пандемією коронавірусу. Виборці мають бути у масках. В окремих штатах для виборців без масок формуються окремі черги для голосування.

Чинний президент США, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що оголосить про перемогу лише тоді, якщо буде дійсно перемога.

“Немає причини грати в ігри. Я дивлюся на вибори як на доволі хороший шанс перемогти. Я не знаю, як вони оцінюють шанси”, – сказав Трамп під час телефонного інтерв’ю у програмі Fox & Friends.

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден вранці разом з родиною відвідав церкву в містечку Брендівайн у штаті Делавер.




один коментар
  1. Не Маннесоті а Міннесоті. Пораджу вам уважніше читати матеріал який публікуватимете

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця