<

У соцмережах набирає обертів флешмоб із закликом передати Україні танки Leopard

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:10 | 24.01.2023 / Новини / , , /
Перегляди
256
/ Коментарі відсутні

В українських соціальних мережах віруситься флешмоб #FreeTheLeopards із закликом якомога швидше передати ЗСУ німецькі танки Leopard 2.

ШоТам ділиться найяскравішими публікаціями.

Із чого все почалося?

Під час зустрічі на авіабазі «Рамштайн» країни-партнери обговорювали передачу Україні німецьких танків Leopard 2. Єдиною країною, що не підтримала цю пропозицію, стала Німеччина. Це спровокувало акцію протесту під Бундестагом. Її гасло – «Звільніть леопардів!» – швидко вийшло за межі Німеччини.

Того самого дня на офіційній сторінці України в інстаграмі з’явилося повідомлення із закликом приєднуватися до флешмобу: «Про леопардовий одяг давно забули, але зараз настав час переглянути свій гардероб. Одягніть свій улюблений леопардовий одяг і опублікуйте селфі з #FreeTheLeopards».

Як відреагували українці?

До акції приєдналися вже сотні українців та десятки бізнесів. А ще – Національний антарктичний науковий центр. Українські полярники потролили Німеччину, запропонувавши читачам зробити ставки: який леопард дістанеться нашої країни першим – німецький танк чи морська тварина.

«Чим більше я злюсь, тим більше я хочу донатити та всіляко допомагати. Але тільки цього недостатньо. Нам потрібна підтримка світу», – написала українська співачка Джамала також долучившись до акції.

Осторонь не залишився й український бізнес. Так Нова Пошта жартома запропонувала випустити лімітовані коробки на підтримку флешмобу.

А Київстар й взагалі перефарбувався у леопардові кольори, аби підтримати акцію.

Підключилися навіть автозаправні станції та виробники окулярів! А ще супермаркети, пекарні та всі-всі-всі!

Як взяти участь у флешмобі?

Аби долучитися до акції, достатньо розмістити свою світлину в будь-якому леопардовому одязі та додати до допису хештег #FreeTheLeopards. Де публікувати? На своїй сторінках у фейсбуці, інстаграмі та твіттері.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця