<

У селі Кропивщина четверо в масках напали та пограбували родину лікарів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:36 | 15.06.2015 / Новини /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Четверо в масках зв’язали потерпілих, нанесли тілесні ушкодження і забрали гроші та ювелірні вироби.

Подія трапилася вночі. Близько четвертої години в Іваничівський райвідділ міліції надійшла заява 31-річного жителя району про те, що о 2:00 четверо в масках проникли у будинок і забрали цінності, – повідомляє прес-служба волинської міліції.

Правоохоронці встановили: зловмисники розбили скло вхідних дверей, мотузками зв’язали заявника та його батьків – 1961 та 1964 р. н. Після цього, спричинивши їм тілесні ушкодження, вимагали гроші. У результаті потерпілі віддали нападникам 3000 доларів США, 2000 євро, 600 гривень і ювелірні вироби. Потерпілі за медичною допомогою не зверталися.

Правоохоронці негайно вирушили за викликом. Слідчо-оперативна група провела огляд місця події і зібрала речові докази. Зусилля міліціонерів спрямовані на встановлення осіб нападників.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо вам відома інформація, яка допоможе розкрити злочин, просимо повідомити за номером 102. Анонімність гарантуємо.




один коментар
  1. Знаю цю сім’ю,працюють,стараються,серед людей Кропивщини чую лише співчуття з приводу того,що сталося.Міліції слід перевіряти безробітних,які люблять випити а також тих хто вже засвітився колись у таких подвигах,якщо не вони самі то їхні “друзі” – заїжджі гастролери могли таке собі дозволити.А нашим органам потрібно цю справу будь що розкрити,бо скоро людям буде страшно лягати спати у себе вдома,не вірю що ніхто не чув нічого,завжди знайдеться хтось хто не спав і щось чув.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер