<

У Росії горять військові склади: вибухи відбуваються що 10 секунд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:13 | 8.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

6-го жовтня у Росії під Рязанню вибухнули покинуті військові склади. Вогняний стовп видно за 50 км, вибухи чутно що 10 секунд.

Перший вибух пролунав о 13:20 на території складу зберігання боєприпасів Західного військового округу, що у селищі Желтухино Скопинського району. Вогонь гасять два пожежні танки та броньовані пожежні автомобілі, – інформують Факти.

МНС РФ направило на місце пожежний поїзд і привело в готовність літак Іл-76 і два вертольоти Мі-8. Ще чотири літаки Іл-76 направило на місце Міністерство оборони.

Причина вибухів під Рязанню

За даними російського Міноборони, спершу загорілася трава біля військової частини. Вогонь перекинувся на відкритий майданчик зберігання артилерійських боєприпасів.

Спершу військові спробували загасити пожежу власними силами, але зупинити її поширення не вдалося. Тоді долучили усі наявні підрозділи в області.

Що відбувається на місці

Військовослужбовці евакуювали персонал артилерійських складів. Також проводиться евакуація людей з 10 населених пунктів, розташованих в радіусі п’яти кілометрів від місця події. Вивезли 2,3 тис. людей.

Уламки боєприпасів підпалили траву у селі Кузьминки-2, що знаходиться за три кілометри від військової частини.

Росіянам довелось перекрити рух по автомобільній дорозі Р-22 Каспій, що веде з Москви до Астрахані.

У лікарню потрапили шестеро осіб, які постраждали під час пожежі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця