<

У Путіна підтверджується діагноз Немцова, – російський журналіст

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:48 | 11.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
1199
/ Коментарі відсутні

Увесь цей воєнний кошмар, який створив путін у 21 столітті був розрахований так, що вся ця кривава авантюра розпочалась би 24-го лютого і завершилась 9-го травня повною окупацією України.

Про це розповів Ігор Яковенко, російський журналіст, у ефірі 24 каналу. Він також зазначив, що 9-го травня ми лише можемо зрозуміти масштаб поразки росії, а не якусь перемогу.

“Путін виявився цілком божевільним. Діагноз Бориса Немцова повністю підтверджується. Справді можна сказати, що життя в країні-агресорці стало гіршим, абсолютно для усіх категорій населення.

Великої різниці між підтримкою нацистського режиму Гітлера та путіна немає, тому люди вірять, що на них напало НАТО і вони “защітнікі”,– переконує журналіст.

На його думку, Путін міг свідомо розв’язати квиваву війну в центрі Європи і на це є декілька причин:

  • Він дійсно вірив, що Україна абсолютно не боєздатна;
  • Українці = росіяни і вони чекають на “визволення” з квітами.

“Не скажу, що я прихольник конспірології та я й не є особистим лікарем путіна. Достовірної інформації про його стан здоров’я немає, тому нічого стверджувати не можу”,– говорить російський журналіст.

Путін виявився заручником власної брехні, додає Яковенко, а тепер вже нема куди відступати. Він вважає усіх зрадниками і вірить, що вони всюди: як у Генштабі, так і у ФСБ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця