<

У прокурора Волині вимагають розібратися з «дерибаном» та переслідуванням активістів Євромайдану

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 26.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
10714824_696783910370791_1919629259_n

Заступник голови Волинської облради Ігор Гузь вимагає від прокурора Волинської області Вадима Максимова швидко та об’єктивно розслідувати факти репресій проти активістів Євромайдану, які чинила влада на Волині, – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

Про це він заявив під час сесії Волинської облради у п’ятницю, 26 вересня.

«По роду своєї діяльності я за останній час відвідав більше 50 сіл. Питання, які задають люди – чому за півроку на центральному рівні ніхто не був притягнутий до відповідальності і за сприяння режиму Януковича і за дерибан, чому не пригнуто в області ні однієї людини за пересівання активістів Євромайдану», – відзначив Ігор Гузь.

Політик нагадав по три кримінальні справи, які відкрили проти нього силовики, про блокування приміщення Волинської ОДА, гранти, які проти людей використали працівники міліції під час штурму УМВС 20 липня.

«Якщо цих матеріалів працівники прокуратури на 7 місяців не знайшли, значить погано шукали», – вважає Ігор Гузь.

Також він вимагає притягнути до відповідальності регіоналів, які були при владі в області 4 роки та займалися «дерибаном».

Вадим Максимов відповів, що притягати до відповідальності на центральному рівні – не його компетенція, а «дерибаном» на рівні області, мовляв, вже займаються.

Він зазначив, що кілька днів тому прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом виведення із «Західінкомбанку» більше 100 мільйонів через підставні фірми, що належать депутату-регіоналу Юрію Іванющенку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця