<

У Польщі відбувся скандал через вантажівку з надписом «Бандера»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:41 | 12.12.2020 / Новини / , , /
Перегляди
31
/ 1 коментар

Польському перевізнику довелося вибачатися через вантажівку, український водій якої розмістив на лобовому склі великий банер з написом «Бандера».

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на портал Onet.

Водій, найнятий в одній зі свентокшиських транспортних компаній, розмістив за склом великий банер з прізвищем Бандери, що охоплює майже всю ширину кабіни.

Таким чином, напис “Бандера” став одним з найпомітніших елементів вантажівки, привертаючи увагу більше, ніж, наприклад, позначення перевізника.

При цьому вантажівка здійснювала міжнародні рейси на польських реєстраційних номерах.

Хтось сфотографував її на території Італії, фотографія потрапила у фейсбук і відразу ж викликала там величезний скандал.

Тему висвітили польські ЗМІ, зокрема портал”Lublin112.pl”. Його автори повідомили про банер власнику вантажівки, попросивши прояснити справу. Компанія розмістила свою відповідь у фейсбуці.

“У зв’язку з інформацією, що надходить до нас вчора / сьогодні, ми безапеляційно відмежовуємося від пропаганди діяльності будь-якої ідеології, з якою був пов’язаний Бандера. Ми прекрасно розуміємо серйозність ситуації. Ми не терпимо таких дій. Ми нічого не знали про цю ситуацію, ми про все дізналися з Facebook. Ми приносимо вибачення всім, хто постраждав від цієї ситуації. Водій був притягнутий до відповідальності. Ми відреагували відразу після отримання інформації” – заявив перевізник.

До відповіді компанія долучила фото, на якому скло вантажівки вже позбавлене напису “Бандера”.




один коментар
  1. Яким треба бути “патріотичним” заробітчанином, щоб додуматись на польській машині причепити прізвище найбільшого ворога всіх поляків. Ще б чорно-червоний прапор причепив. По їх законах і міг за грати попасти.Я вже не кажу про побиту машину чи фейс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця