<

[ОНОВЛЕНО] На автошляху “Ковель-Жовква” фура врізалася в автобус з шахтарями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:29 | 29.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 11

28-го вересня, на автодорозі сполученням «Ковель-Жовква» поблизу села Литовеж Іваничівського району вантажівка «Scania» врізалась у пасажирський автобус «Setra»

Близько 15:00 65-річний мешканець Рівненської області, керуючи вантажівкою «Scania», допустив зіткнення з пасажирським автобусом «Setra», який перевозив шахтарів і на зупинці здійснював висадку пасажирів. За кермом автобуса перебував 54-річний житель Нововолинська.

На місце події прибула швидка допомога та працівники поліції. Внаслідок автопригоди 9 пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження. Одну пасажирку, 64-річну мешканку Нововолинська, госпіталізували у відділення травматології районної лікарні. Медики діагностували в неї закриту черепно-мозкову травму, перелом шийного хребця.

Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі, правоохоронці встановлюють усі обставини пригоди. Триває досудове розслідування.

nick0001
nick0002
nick0003
nick0011
nick0012
nick0014
nick0015
nick0016
nick0017
nick0018
nick0019
nick0020
nick0022
nick0028




коментарів: 11
  1. А все тому, що наші маршрутчики не під’їжджають до самої зупинки, а зупиняються так, як їм зручно, тобто за метр-півтора, тим самим не звільняють смугу руху для інших транспортних засобів.

    • Ти дятел, глянь на фото!!! Куди потрібно було ще більше автобусу прижатися? Між зупинкою і автобусом максимум 1м

      • дятлику троль, я впевнений, що вантажівка підсунула автобус на його правильне місце зупинки. на мою думку, водій автобуса не пропустив вантажівку, коли виїжджав з другорядної на головну дорогу, і при цьому ще й зупинився на пів смуги.

        • Я з тобою згідний на всі 100% воно все це так і було як ти описуєш.
          Я кожний день їжджю на буг і вони їздять як кому попало то можуть сунутись 20 км/год, то висаджують як попало (не заїжаючт до кіня на зупинку) то поворотник не включяють.
          Пора нашій ПОЛІЦІЇ (тіпа вони шось роблять) щось робить на тій ділянці там за 2 місяці збили 3 людей насмерть!

  2. Ні…Це тому,що всіх наших шоферів маршруток треба відправити на повторні курси водіння!!! і навчити елементарної поваги на дорозі до інших учасників руху…

  3. Я їхала в автобусі.шофер автобуса їхав нормально.Не грайтеся в здогадки як діти.гляньте по тормозному шляху(якщо так можна це назвати) по якому сунуло фуру і співставте положення автобуса.

  4. Мiй чоловiк був в тому автобусi. I на власнi вуха чув як шофер з фури зказав, коли в нього запитали що сталося, ” непам’таю, мабудь заснув”

  5. Мiй чоловiк був в тому автобусi. I на власнi вуха чув як шофер з фури зказав, коли в нього запитали що сталося, ” не пам’пятаю, мабудь заснув”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця