<

У Німеччині скасовано сотню рейсів через страйк бортпровідників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:08 | 21.10.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Бортпровідники чотирьох авіакомпаній, що входять в групу Lufthansa, оголосили страйк, через це скасували рейси в аеропортах Берліна, Гамбурга, Мюнхена, Франкфурта-на-Майні, Дюссельдорфа і Кельна.

По це повідомляє Кореспондент.

Спочатку страйк планувалося провести з 5 до 11 години ранку в неділю, але співробітники вирішили продовжити його до півночі. У Lufthansa заявили співробітникам, що страйк незаконний, а вихід на нього може їм нашкодити. У профспілці назвали цю заяву «новим рівнем загроз».

У страйку взяли участь співробітники компаній Eurowings, Germanwings, SunExpress і CityLine. Через це в міжнародному аеропорту Берлін-Тегель скасували близько 15 рейсів, в аеропорту Гамбурга – бодай 12, близько 10 рейсів скасовано в аеропорту Мюнхена. В аеропортах міст Франкфурт-на-Майні, Дюссельдорф і Кельн не уточнюють кількість скасованих польотів. Загальна їхня кількість може бути більше ста.

Бортпровідники Lufthansa не приєдналися до страйку своїх колег у дочірніх компаніях, оскільки раніше керівництво Lufthansa підвищило їм зарплату на 2%.

За інформацією диспетчерських аеропортів Києва, попереджень про затримки рейсів немає.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок