<

У МЗС Польщі звільнять всіх випускників московських вишів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 16.01.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Новий міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович має намір розстатися з усіма дипломатами-випускниками російських вишів.

Про це в понеділок, 16 січня, повідомляє RMF.FM  з посиланням на власні джерела.

Як повідомляється, новий глава зовнішньополітичного відомства проводить принципово іншу політику, ніж його попередник Вітольд Ващиковський.

Як пише видання, однією з головних причин відставки міністра закордонних справ Польщі Вітольда Ващиковського було небажання змінювати кадрову політику в польському МЗС. Колишній міністр виступав проти звільнень у міністерстві закордонних справ і прийому нових співробітників без дипломатичного досвіду.

Тим часом новий міністр закордонних справ Польщі проводить зовсім іншу кадрову політику. Зокрема, Яцек Чапутович розстанеться зі старими працівниками – переважно випускниками Московського державного інституту міжнародних відносин (МДІМВ) і прийме на роботу нових дипломатів, навіть з більш низькою кваліфікацією.

Яцек Чапутович, ще будучи заступником міністра, знизив вимоги під час останнього конкурсу на дипломатичну і консульську служби і звільнив тодішнього директора Дипломатичної академії Артура Гаразима.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця