<

У Луцьку прощатимуться з Ігорем Єремеєвим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 13.08.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Його бачили на барикадах Майдану з коктейлем Молотова. Він їздив на фронт і допомагав армії, він дозволяв собі бути простим українцем, а це сьогодні – велика рідкість.

Серце Ігоря Єремеєва перестало битися 12 серпня в одній із європейських клінік. Друзі, колеги, опоненти, пересічні люди, які знали його чи ніколи не були з ним знайомими – усі вони пригадують бізнесмена, політика, благодійника, Людину, – пише Інформаійне агентство Волинські новини.

«Ми були непримиренними опонентами. Для мене були неприйнятні його методи ведення бізнесу і політичної боротьби. Але я пам’ятаю одне – як Ігор дзвонив мені і кричав у трубку: «Боря, даю будь-які гроші, щоб ви витягли з полону наших волинських пацанів». А у відповідь я сумно відповідав: “Ми не викуповуємо полонених. Сьогодні багато хто забув, як ми з Рубаном витягли сотні людей з полону. У тому числі і з Волині. І в цій «роботі» була і частина душі Ігоря Єремеєва», – написав про Ігоря Єремеєва на своїй сторінці в мережі Борис Філатов.

colwidth-fc40db23aa2df40f7e8dd094b896b7b9

«Ми ніколи не дружили і рідко спілкувалися особисто. Нас не пов’язує ні політика, ні фінанси, ні спільні інтереси. Декілька раз потрапляли в загальні компанії і розмовляли ні про що. Про гонки. Я – на машинках. Ігор – на одній кінській силі. Не хочу обговорювати жодні обставини життя Єремеєва.

Він робив те, що вважав за потрібне і що було потрібне його бізнесу. Так роблять всі бізнесмени. Не всі потім частину віддають на благодійність. Нехай малу, але частина. Але віддають. Хоча б так, за мірками нашої країни поки що», – Олексій Мочанов.

colwidth-8b2f03b3e26fdf8537cd7ec5a6cd0ba5

«Деякі олігархи залишалися громадянами…», – Микола Княжицький

colwidth-d99775b2c4144bf48f287a2fb681a7a0

«Сьогодні від нас пішла велика людина», – Наталія Соколова.

colwidth-7e1c8fdb419c6d2b2675a473e8388bf0

У суботу, 15 серпня, в обласному українському академічному музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка (Театральний майдан Луцька) відбудеться прощання з Ігорем Єремеєвим.

Точний час прощання повідомимо згодом.




один коментар
  1. Щоб там не казали,а молоду людину завжди шкода…Також не був прихильником ні його самого,ні його фракції.Він міг-би в житті поміняти багато чого,бо не не був тупим нагромаджувачем грошей,але це все вже немає ніякого значення.Тому добро потрібно спішити робити сьогодні…Прощавай,земляче,нехай Господь упокоїть твою душу!Співчуття рідним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця