<

У Києві «Comic Con» зібрав Гаррі Поттера, Гаєчку та Королеву драконів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:48 | 24.09.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Києві на Арт-заводі «Платформа» стартував всеукраїнський фестиваль Comic Con. На одному майданчику зібралися всі супергерої і суперлиходії світу кіно, аніме, коміксів і відеоігор.

22-го вересня відбулося відкриття, якого всі так довго чекали і до якого так довго готувалися. Яскраві костюми, незвичайний грим і прекрасний настрій – жителі столиці показали себе справжніми майстрами перевтілення, – повідомляє Главком з посиланням на Інформатор.

https://youtu.be/WBawBcjVq9A

Гаррі Поттер і Малфой, Маріо, Гаєчка з «Чіп і Дейла», Наруто, Джон Крамер з «Пили», Едвард Руки-ножиці, Джон Сноу і Королева драконів, Дедпул, лісові феї і ельфи – всіх не перелічити.

Складалося враження, ніби ти знаходишся в країні, де добро і зло на день перестали воювати і подружилися. Всі обіймалися, фотографувалися, веселилися і, тим самим, створили атмосферу повної гармонії.

Comic Con вперше пройшов в США майже 50 років тому. З тим пір він так полюбився всьому світу, що поширився по всіх континентах. В Україні фест проводиться вже вп’яте, але кожен – все крутіше, ніж попередній.

У суботу, 22 вересня, на «Платформу» до Києва приїхав британський актор Джон Ріс-Девіс, відомий за фільмами «Володар кілець», «Індіана Джонс і останній хрестовий похід» і «Загублений світ». З головної сцени він відповідав на запитання шанувальників і розповідав, як це – не втратити себе у величезному світі.

Фото з сайту comiccon.kiev.ua




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця