<

У Ківерцівському районі буревій позривав дахи з будинків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 2.10.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У ніч проти 1-го жовтня на Волині пронісся буревій. У Ківерцівському районі частково пошкоджені покрівлі 4-х житлових будинків, а також 4-х господарських споруд у селах Суськ та Словатичі. 

Повідомляє Волинь Нова.

Місцева комісія обчислить розмір завданих стихією руйнувань та потреби у шифері для відновлення пошкоджених дахів

“Ми власними силами та допомогою рятувальників чистили завалені поваленими деревами дороги в селах. Практично скрізь бригади електриків відновили світло. Станом на 10 годину тільки одна вулиця не має світла”, – розповідає в.о. голови Суського старостинського округу Ківерцівської ОТГ Юрій Самолюк.

“Рясна злива та шквальний вітер повалили дерева на дорозі Суськ – Словатичі, в селах Суськ, Звози, пошкодили покрівлі в житлових будинках та господарських спорудах, порвали електромережі. Чергова варта 6-ї ДПРЧ працювала над ліквідаціями наслідків буревію ввечері та вночі. Відразу, як надійшло повідомлення на диспетчерську службу, рятувальники виїхали на ліквідацію наслідків стихії. Через короткий термін рух по дорозі до сіл відновили”, – повідомив начальник Ківерцівського РВ УДСНС у Волинській області Андрій Кузьмов.

Внаслідок стихії знеструмлено десятки населених пунктів району.

Наразі електропостачання поступово відновлюють.

Нагадаємо, через негоду на Волині знеструмило 12 населених пунктів, у Володимрі-Волинському, Рожищі та ін. повалило дерева.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця