<

У Кабміні обговорили вимоги волинських активістів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:33 | 19.11.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Представники державної влади пішли на діалог з активістами, які вимагають покращення умов ввезення автомобілів з-за кордону.

У п’ятницю, 19 листопада, активісти організували мирну акцію протесту у селі Старовойтове Любомльського району, – повідомляє Район. Луцьк.

Представники громадськості з Волинської, Львівської та Київської областей вирішили напрацювати зміни до митного кодексу, аби вирішити проблеми власників транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

Акції протесту з такими ж вимогами пройшли по всій Україні. У зв’язку з цим у Києві скликали позачергову комісію Комітету ВРУ з питань податкової та митної політики, де запропонували умовне часткове звільнення щодо сплати митних платежів на ввезення транспортних засобів на територію України.

«Довго тривала зустріч, але все-таки частково пішли людям на зустріч. Наші однодумці у Львові пропонують зробити платне ввезення транспортних засобів, що перебувають на іноземній реєстрації. Таким чином кожен, хто ввозить автомобіль, раз в рік сплачуватиме податок. Поки що це лише напрацювання. 22 листопада планують зустріч з прем’єр-міністром Гройсманом, якому запропонують чіткі пропозиції щодо використання іноземних транспортних засобів на території України», – повідомив активіст Радим Романюк.

Наразі волинські активісти чекають результату діалогу представників державної влади з громадою, після чого прийматимуть міри щодо подальшого відстоювання прав власників авто на іноземній реєстрації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця