<

У ДТП поблизу Луцька загинув луцький адвокат, батьків і братів якого жорстоко убили кілька років тому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:46 | 24.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
1707
/ Коментарі відсутні

Загиблий Роман Довжик був директором юридичної компанії «Альтер-его».

Про родину  Довжиків, яка мешкала у селі Пнівне Камінь-Каширського району, у 2006 році говорила вся Україна, повідомляє Газета Волинь.

28-го грудня 2005-го року сім’я таємниче зникла. 30-го травня 2006-го року поблизу села Волиця пес розрив землю, а його господар побачив труп чоловіка з вогнепальними пораненнями. Це був Степан Довжик (батько Романа Довжика).

20-го червня приблизно за 27 кілометрів від могили батька, в урочищі Грива єгер викопав тіло 16-річного Андрія. 

А 6 липня підозрюваний у скоєнні убивства друг і кум родини Довжиків Володимир Мисковець показав правоохоронцям місце захоронення ще одного сина родини Ігоря – у лісі під Ківерцями, і могилу дружини Ганни неподалік села Сваловичі Любешівського району.

Згодом убивця видав і місце, де сховав зброю – два пістолети марок ТТ і “Вальтер”.

12-го вересня Апеляційний суд Волинської області засудив 44-річного громадянина Росії Володимира Мисковця до довічного ув’язнення. 

Як зазначають, Степан Довжик зі своїм убивцею дружив із дитинства. Причиною розправи стали гроші – зловмисник заборгував товаришеві 286 тисяч доларів.

“Убивав членів родини поодинці протягом 9 днів з пістолетів “ТТ” і “Вальтер” із глушником, які контрабандою завіз із Росії. Потім закопав трупи в лісі”, — свідчив у суді підсудний, якого засудили до довічного ув’язнення.

Коли сім’я зникла, сусіди думали, що родина втекла за кордон. Бо Степан Довжик мав проблеми із законом.

Тоді сиротою залишився 18-річний Роман – студент Харківської юридичної академії, який якраз був на навчанні. Цієї ночі не стало і його. У нього залишилася дружина і маленька донька.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця