<

Тихановська розповіла, чи допускає ймовірність вторгнення російських військ у Білорусь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:12 | 30.11.2020 / Новини / , , , , , /
Перегляди
9
/ 1 коментар

Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська заявила, що хотіла б зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним та додала, що сумнівається у тому, що РФ вдасться до військового вторгнення в охоплену протестами Білорусь.

Тихановська зазначає, що у Білорусі абсолотно мирна революція, – інформує Суспільне з посиланням на інтерв’ю для Радіо Свобода.

“Я дуже сумніваюсь в якомусь вторгненні. Тому що нема потреби. У нас жодним чином не йдеться про геополітику. Наша боротьба скерована проти однієї людини – проти режиму і диктатури.

Тому жодної необхідності в цьому немає. У нас – абсолютно мирна революція, проти кого які війська вводити?”, — розповіла Світлана Тихановська.

Білоруська опозиціонерка зазначила, що хотіла б зустрітися з Путіним аби викласти свою точку зору та почути позицію Росії щодо білоруського питання.

“Ми – сусіди. І ми будемо продовжувати наші взаємини в майбутньому. Хотілося б поспілкуватися. І білоруси цього дуже чекають. Не підтримки режиму (Лукашенка – ред), а висловлювань про білорусів, про наше бажання будувати наше майбутнє разом, а не зусиллями однієї людини”, – наголосила вона.

Крім цього, Світлана Тихановська вважає, що тимчасово окупована територія Криму належить Україні за міжнародним законом. Утім, на уточнювальне питання стосовно того, чий Крим де-факто опозиціонерка відповіла: “маємо те, що маємо”.

Нагадаємо, 29-го листопада Лукашенко заявив, що може піти з посади президента Білорусі. Проте, коли саме це станеться – не уточнив.




один коментар
  1. Аплодую заморським кураторам стоячи: це ж треба було знайти на цю роль тьотку з таким партизанським виразом обличчя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця