<

Тренінг на тему «Здоровий спосіб життя – запорука професійного успіху» провели для нововолинських безробітних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 23.03.2017 / Новини /
Перегляди
24
/ Коментарі відсутні

На таку тему 20-го березня у Нововолинському міському центрі зайнятості відбувся семінар, у якому взяли участь 15 безробітних осіб.

Основною метою заходу стало інформування пошукачів роботи щодо необхідності дотримання здорового способу життя задля успішної самореалізації на професійному підґрунті та підвищення якості життя, в цілому, – пише сайт міської ради.

Фахівець соціальної роботи  Нововолинського міського центру для сім’ї, дітей та молоді Анжела Качан ознайомила з функціями та завданнями центру, розповіла про ВІЛ-інфекцію та СНІД. Спільно з учасниками семінару обговорили основні фактори, що впливають на здоров’я людини, правила дотримання здорового способу життя.

Фахівець з профорієнтації Нововолинського міського центру зайнятості Оксана Самолюк звернула увагу на ведені «здорового способу життя» як невід’ємної складової професійного успіху. Акцентувала на тому, що особи, які ведуть здоровий спосіб життя є більш конкурентоспроможними на ринку праці і мають очевидні переваги при працевлаштуванні, так як здоровий працівник виконує роботу краще,  в той час як недбале ставлення до власного здоров’я руйнує або навіть позбавляє можливості в повній мірі реалізувати себе.

На завершення заходу учасники семінару отримали інформаційні матеріали.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер