<

У Турійську долучились до всесвітнього челенджу з прибирання сміття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:22 | 18.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Кілька мешканців Турійська прибрали місцевість за містом від сміття та непотребу. Водночас люди взяли участь у всесвітньому челенджі #trashtag.

Про це йдеться на сторінці Турійські Новини Журнал у Фейсбук.

“Нарешті мережу підкорив справді корисний челендж #trashtag. Ми сподіваємося, що він зуміє стати не менш популярним, ніж #IceBucketChallengе. Результати вже є, дивіться самі та долучайтесь!

Днями на форумі Reddit з’явився новий челендж, який закликає користувачів викладати фото до і після прибирання забруднених територій. Люди зі всього світу активно підхопили ідею. Беріть приклад і ви!

Сьогодні декілька свідомих громадян з Турійська, яких дійсно можна називати з великої букви, зі своєї власної проявленої ініціативи зібрали п’ять повних возів сміття за Турійськом! 

Ваня Козак поділився своїми емоціями:

– Море шикарних знахідок;
– Нові друзі;
– Сало на кострі;
– Прекрасна, дружня атмосфера”.

Цей челендж матиме продовження вже наступної суботи. Збір біля лікарні на зупинці о 10годині.

Запам’ятайте! Вже зараз ми творимо майбутнє для наших дітей. Залишаючись байдужими, ви залишаєте купи сміття своїм дітям у спадок”, – йдеться в повідомленні.




один коментар
  1. Я би хотіла запросити шановних журналістів на смітезвалище на могилках навпроти гаражів! ви так ревно старалися знайти гроші за місце поховання і людина яка трохи слідкувала за травою на могилках .за сміттям яке нема куди подіти тепер відмовилася… може ви скажете хто повинен косити ту траву і вивозити сміття?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер