<

Татари знімають усі блокпости на кордоні з Кримом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:06 | 31.12.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Активісти блокади будуть передислоковані, частково в Нацгвардію і ЗСУ.

На кордоні з анексованим Кримом активісти громадянської блокади півострова забирають всі свої блокпости. Про це заявив координатор блокади Ленур Іслямов в ефірі 112 Україна у четвер, 31 грудня.

“Ми знімаємо всі пости, які у нас є. У нас їх лише шість. Північний, Південний – їх рівно по два пости на кожній дорозі. Ми їх знімаємо. Вони залишатимуться лише наглядальниками. Нікого не зупинятимуть”, – повідомив Іслямов.

За його словами, активісти блокади будуть передислоковані, частково в Нацгвардію і ЗСУ.

“Усі активісти, які є, передислокуються. Усі, хто залишаться у військовому формуванні, служитимуть в тому бойовому підрозділі, якому потім буде надано номер військової частини. Буде це Нацгвардія чи ЗСУ – скажемо пізніше. Решта – у цивільному формуванні, в об’єднанні, яке ми зараз реєструємо в пунктах, – будуть перебувати на КПВВ разом з прикордонниками”, – повідомив координатор блокади.

Іслямов також зазначив, що рішення забрати блокпости було прийнято після того, як уряд України ввів заборону на постачання товарів і послуг до Криму. “Навіть попри те, що постанова досі неостаточна і нечітка, на відміну від того, якою ми її хотіли б бачити”, – додав він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця